Tātad, vai tiešām šī diēta ir tik sarežģīta? Nedaudz ieskats mūsu ēdienkartē.
Brokastis
a) putra - vai nu bezglutēna auzu pārslas, vai griķi, rīsi, polenta, vārot pieliet klāt mandeļu vai rīsu pienu.
b) bezglutēna brokastu paŗslas ar mandeļu/rīsu pienu
c) Gfcf maize ar Gī sviestu ar avokādo, tomātu, gurķi, vārītu gaļu u.c.
Pusdienas
a) veģetārs sautējums no dārzeņiem vai arī sautējums no dārzeņiem ar vārītas gaļas gabaliem
b) zupa (dārzeņu/gaļas)
c) bio gaļas kotletes ar rīsiem/griķiem/kartupeļiem
d) gf makaroni ar pašgatavotu tomātu mērci (var sasaldēt un tad izmantot pa druskai gatavojot )
e) kartupeļu putra ar kotletēm/zivi/sautētu gaļu/bio sardeli bez glutēna/piena un citām piedevām pirktas Kalnciema ielas tirdziņā
+ tomāti, gurķi, salāti ar sojas krējumu
Vakariņas (problemātiskākā ēdienreize, kādreiz varēja iedot biezpienu ar maizi, jogurtu :( )
a) Sojas jogurts ar augļiem
b) putra ar augļiem vai uzputota polenta ar zemenēm ala uzpūtenis
c) pankūkas no gfcf miltiem
d) sviestmaizes
e) kāda putra
Pa starpu ēdienreizēm ir sviestmaizes, žāvētie augļi (te gan jāuzmanās, jo daudzus, izrādās, apkaisa ar miltiem, lai tie neliptu), svaigi dārzeņi, ogas, augļi.
Dzer jau no sākta gala tikai ūdeni vai svaigi spiestu ogu sulu.
Našķos iedodam pa kādai gumijkončai no bioveikala, banānu, cepumu vai galeti ar pašgatavotu zemesriekstu sviestu.
Šis tikai tāds ļoti aptuvens ieskats bez speciāli gatavotiem ēdieniem no īpašām receptēm, līdz tām vēl 2 nedēļu laikā neesmu tikusi:)
Taču apsolos cītīgi sarakstīt to ēdienu receptes, kurus gatavojam, arī maizītes.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru